Figyelem!

Sajnálattal hívjuk fel kedves látogatóink figyelmét, hogy a 2021-es naptárak készítés a COVID-járvány miatt bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Amit fontos tudni...

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi pontokat! Amennyiben még bármilyen kérése vagy kérdése lenne, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találja meg.

  • A megrendelő form kitöltésekor automatikus e-mail érkezik hozzánk. Ezután kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessen minden részletet.
  • A képeket többféle formátumban is eljuttathatja hozzánk, attól függően, hogy melyik a kényelmesebb és hatékonyabb Önnek. Erről a megrendelő kitöltésekor nyilatkozhat.
  • Kollégánk segítséget nyújt abban is, hogy a kiválasztott naptártípushoz megfelelő formátumú és elrendezésű képek kerüljenek a naptárba, és választ ad minden felmerülő kérdésre.
  • A naptárak nem egy sablon program alapján készülnek, szakképzett grafikus készíti el, valamint kezeli és illeszti be a képeket, ezalatt elvégzi a fotókon az alapvető, minőségi korrekciókat is, ha az szükséges, hogy a végeredmény minél jobb minőségű kép legyen.
  • A naptárak elkészülési és postázási ideje 3-5 munkanap, így érdemes minél hamarabb elindítani a megrendelést, hogy még bőven az ünnepek előtt megérkezzen a termék.
  • A fizetési módok szintén szabadon választhatóak, vagy előre utalással, vagy utánvéttel lehet kiegyenlíteni a vételárat, de utánvét esetén annak költségét a vevőnek kell vállalnia.

 

Egyedi naptár A4

1 vagy 2 fotóval

2.790 Ft-tól...

Egyedi naptár A3

1 vagy 2 fotóval

3.790 Ft-tól...

Egyedi naptár A4

3 fotóval

3.190 Ft-tól...

Egyedi naptár A3

3 fotóval

4.390 Ft-tól...

"Az ajándék nem csak a karácsonyban, de az egész évben benne van."

Csitáry-Hock Tamás

„Karácsonyi ajándék ötleteim:
Az ellenségednek megbocsátás,
az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség; mindenkinek jóindulat,
minden gyermeknek egy jó példa,
és végül magadnak tisztelet.”

Arnold Oren