Amit fontos tudni...

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi pontokat! Amennyiben még bármilyen kérése vagy kérdése lenne, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találja meg.

  • A megrendelő form kitöltésekor automatikus e-mail érkezik hozzánk. Ezután kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessen minden részletet.
  • A képeket többféle formátumban is eljuttathatja hozzánk, attól függően, hogy melyik a kényelmesebb és hatékonyabb Önnek. Erről a megrendelő kitöltésekor nyilatkozhat.
  • Kollégánk segítséget nyújt abban is, hogy a kiválasztott naptártípushoz megfelelő formátumú és elrendezésű képek kerüljenek a naptárba, és választ ad minden felmerülő kérdésre.
  • A naptárak nem egy sablon program alapján készülnek, szakképzett grafikus készíti el, valamint kezeli és illeszti be a képeket, ezalatt elvégzi a fotókon az alapvető, minőségi korrekciókat is, ha az szükséges, hogy a végeredmény minél jobb minőségű kép legyen.
  • A naptárak elkészülési és postázási ideje 3-5 munkanap, így érdemes minél hamarabb elindítani a megrendelést, hogy még bőven az ünnepek előtt megérkezzen a termék.
  • A fizetési módok szintén szabadon választhatóak, vagy előre utalással, vagy utánvéttel lehet kiegyenlíteni a vételárat, de utánvét esetén annak költségét a vevőnek kell vállalnia.

 

Egyedi naptár A4

1 vagy 2 fotóval

2.290 Ft-tól...

Egyedi naptár A3

1 vagy 2 fotóval

3.790 Ft-tól...

Egyedi naptár A4

3 fotóval

2.890 Ft-tól...

Egyedi naptár A3

3 fotóval

4.290 Ft-tól...

"Az ajándék nem csak a karácsonyban, de az egész évben benne van."

Csitáry-Hock Tamás

„Karácsonyi ajándék ötleteim:
Az ellenségednek megbocsátás,
az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség; mindenkinek jóindulat,
minden gyermeknek egy jó példa,
és végül magadnak tisztelet.”

Arnold Oren